HomeFeaturedFocusIT Camp: puțin mai mult de o lună până la TechEd-ul românesc

IT Camp: puțin mai mult de o lună până la TechEd-ul românesc

image

Încă mai puteți să vă rezervați un loc la IT Camp, la un preț ok. La fix cinci săptămâni distanță se află evenimentul IT Camp, adresat profesioniștilor implicați în implementări de tehnologie Microsoft și managerilor cu rol decizional, ce doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii din domeniul IT, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.
După cum v-am anunțat deja, voi fi acolo. Am fost la prima ediție, am ratat-o de puțin pe a doua. La a treia mi s-au promis surprize mari: audiența crescută, mai mulți speakeri (un număr mare fiind vorbitori din afara țării) și mai multe sesiuni tehnice (peste 30).

Tudor Damian, co-organizator IT Camp: ”Suntem încântați să urmărim creșterea vizibilă a calității conferinței (speakeri, sesiuni) precum și a interesului manifestat de comunitatea IT. Atât în urma efortului depus, cât mai ales mulțumită sponsorilor locali, IT Camp a reușit să devină deja un eveniment de referință în regiune.”

La capitolul vorbitori, IT Camp a crescut serios de la prima ediție: trei Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un “pionier al revoluţiei Smart Client”; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și peste 20 de experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.).

Văd că și agenda începe să prindă contur – faptul că până acum nu e gata înseamnă că încă se discută care vor fi subiectele cele mai interesante ce ar trebui abordate.

image
Un scurt istoric: prima ediție IT Camp a avut 21 de sesiuni tehnice, pe două track-uri paralele (Dev și ITPro). Ediți a doua a marcat trecerea către trei track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices). Pentru cea de-a treia se merge tot pe trei track-uri, la care se așteaptă peste 400 de participanți.

Vor fi două zile extrem de interesante. Sper să vă mă văd cu câțiva dintre voi acolo.

Să nu uit: participarea la conferință nu e gratuită. Până pe data de 21 aprilie 2013, există o taxă de particopare “Early Bird”. Detalii găsiți pe www.itcamp.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep