HomeFeaturedFocusKernel pentru HTC One ce activează programarea dinamică a butoanelor touch capacitive

Kernel pentru HTC One ce activează programarea dinamică a butoanelor touch capacitive

image

Din discuțiile despre HTC One am înțelesc că mulți dintre potențialii cumpărători se cam feresc să achiziționeze noul aparat HTC (în ideea că îl vor și găsi disponibil cât de curând) din cauza deciziei HTC de a folosi doar două butoane capacitive touch pe display, al treilea fiind implementat la nivel de software și apare când în partea de jos a ecranului, când în partea de sus, depinzând de aplicație.

image

Soluția găsită de entuziaști este incredibil de simplă: logo-ul HTC din partea inferioară a display-ului poate fi folosit drept punct de reper pentru a introduce un al treilea buton. Isprava se numește HTCLogoMenu și a fost deja încorporată într-un kernel custom de către tbalden, Senior Member pe forumul XDA Developers. Inițial zona ce conține logo-ul e făcută să acționeze ca și buton de tip Menu, dar programabil se poate schimba cu orice dorește fiecare utilizator.

E un motiv suficient să decideți că HTC One trebuie root-at și merită să primească un kernel custom. Dacă vă simțiți în stare să faceți singuri operația, găsiți aici informațiile de pornire.

Mai jos e un material video în care e prezentat hack-ul HTCLogoMenu.

În acest moment sunt foarte tentat să fac o actualizare forțată la ROM-ul de pe HTC One.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @decebal12345
    Pe scenariile în care am folosit eu HTC One nu am remarcat să fie diferențe atât de mari precum spun unii. Asta nu înseamnă că ele nu sunt posibile.

  2. Multumesc din nou pentru amabilitate.
    Ce ma surprinde totusi este faptul ca am vazut pe citeva site-uri ca fotografiile facute dupa update arata sensibil mai bine de cele mai multe ori. Daca nu ma insel, chiar la comparatia intre camerele de pe S4 si HTC One, un utilizator spunea ca a sesizat diferente notabile dupa update.

    Sa fie doar placebo la acesta iar fotografiile sa fie prelucrate?

    P.S.: gata, taman ce mi-a sosit pe feed-ul de stiri “https://www.mobzine.ro/ionut-balan/2013/05/schimbari-importante-aduse-de-update-ul-htc-one-1-29-401-13/”
    P.S.2: pacat pentru custom; avem rabdare… pina apare in magazine…

  3. @decebal12345
    Am obtinut update-ul si l-am aplicat in seara asta. Nu vad deocamdata schimbari majore la camera. Aplicatiile sunt grupate altfel in meniu. Revin maine dupa ce ma joc mai mult.

    Din pacate nu am acordul pentru root si/sau custom ROM deci va trebui sa mai astepte putin demo-ul.

  4. Chiar te rog sa faci actualizarea… poate si un citeva cuvinte despre actualizarea pentru camera foto.

    Daca faci root si pui custom kernelul respectiv, mai apar butoanele software tip meniu? Sint aproape sigur ca da; nu cred ca custom kernel stie sa le anuleze si mai ales nu stiu daca se poate. Iar daca nu pot fi anulate, de ce as pune acest kernel, in afara de faptul ca pot reprogama logo-ul pentru o alta functie?
    Intreb petru ca pierzi o gramada de spatiu cu acest buton soft, mai ales cind apare in partea de jos a ecranului (unul dintre motivele pentru care ezit in a-l achizitiona).
    Multumesc.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep