HomeFeaturedFocusPlata rovinietei prin aplicatie de smartphone

Plata rovinietei prin aplicatie de smartphone

Screenshot Rovinieta

Au fost cazuri în care ați plecat la drum și să vă dați seama că ați uitat să plătiți rovinieta? Mie mi s-a întâmplat de câteva ori și aș fi vrut să am la îndemână o soluție de plată rapidă a rovinietei fără să mai stau la cozi prin benzinării sau să mi se spună că rețeaua nu funcționează și nu pot să îmi emită o rovinietă.

Aplicația Auto.ro, permite șoferilor români să plătească rovinieta direct de pe o aplicație de smartphone, primind pe SMS și email detaliile rovinietei. Plata se face prin intermediul unui card bancar, fără comisioane sau taxe suplimentare.

“Pentru a crește nivelul de utilitate și confort oferit conducătorilor auto, dezvoltăm în mod continuu noi facilități de care aceștia ar putea avea nevoie oricând, oriunde în România. Implementarea plății rovinietei direct din telefon vine în completarea serviciului automat de notificare “Mașina mea” privind termenele de expirare a asigurarilor, a rovinietei, data scadenței la rata mașinii și a serviciilor conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Apicația Auto.ro mai aduce șoferilor și posibilitatea de a calcula valoarea timbrului de mediu, atunci când au nevoie rapid de informația aceasta. Ce mai are în plus Auto.ro este opțiunea de localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află.

Auto.ro se poate descărca pentru iOS și Android:

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep