HomeFeaturedFocusSony și implicarea în educație

Sony și implicarea în educație

sonyeink

Un altfel de implicare în educația tinerilor, decât cea pe care și-o dorește proiectul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ne arată japonezii de la Sony. Care au prezentat un prototip de tableta de tip e-ink, adresată prin caracteristicile sale tehnice tinerilor de pe băncile școlii.

În primul rând dimensiunea este apropiată de cea a unei coli A4. Display-ul este unul de 13,3 inchi și o rezoluție de 1200 x 1600 pixeli. Și, pe lângă capacitățile de touch-screen, suportă și interacțiunea cu un stylus, pentru luarea de notițe sau pentru sublinieri și adnotări peste un PDF.

Conectivitatea wireless este destinată schimbului și partajării de informații cu restul colegilor sau cu chiulangii care sunt în urmă cu materia. Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă prin slot-ul microSD, iar dimensiunile produsului sunt uimitoare (o grosime de doar 6,8 mm și o greutate de doar 385 grame), făcând acest produs să fie potrivit pentru orice fel de ghiozdan.

Este un concept interesant, dedicat evident elevilor și studenților. Rămâne de văzut care va fi prețul unui astfel de device. Odată cu el vom afla și cât de adânc dorește Sony să se implice în educația tinerilor, în detrimentul câștigurilor proprii.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep