HomeFeaturedFocusHouse of Lies, Nokia Lumia și reclama ascunsă

House of Lies, Nokia Lumia și reclama ascunsă

house of lies nokia lumia

Nu sunt genul care petrece foarte multă vreme în fața televizorului, care de multe ori merge pe post de fundal sonor prin casă. Însă printre picături, cu priviri aruncate în viteză, mai sunt chestii care îmi atrag atenția și la care mai casc ochii.

Și dacă nu sunt transmisiuni sportive, cel mai probabil sunt rețete culinare, sau filme. Și uite așa, pasager fiind prin fața televizorului, mi-a atras atenția un serial de pe HBO, cu numele de “House of Lies”, sau, inspirat tradus în limba română, “Casa Minciunilor”. 🙂

Ceea ce m-a făcut să mă opresc și să rămân atent asupra acestui serial cu și despre avocați de succes și, de asemenea, să vă spun și vouă despre el, este prezența, din abundență, a smartphone-urilor Nokia Lumia. De toate felurile și de toate culorile, sunt prezente la fiecare pas. Cu demonstrații live de soluție de navigare bazată pe realitate augumentată în Windows Phone, de încărcare wireless și de alte feature-uri, dacă ai răbdare și urmărești un episod, rămâi uimit de câtă relclamă ascunsă găsești. Nu am găsit exact secvența cu cele două demo-uri enumerate mai sus, dar am găsit alta, la fel de edificatoare, din același episod.

Trebuie să recunosc că îmi pare un tip de publicitate destul de neinvaziv (mai puțin pentru cunoscători) și, probabil, destul de eficientă. Și cred că este prezentă pe micile sau marile ecrane mai des decât ne dăm noi seama.

Și dacă tot am vorbit și de Windows Phone, în ciuda cotei de piață relativ mici din studii (vorbesc aici de cele reale, nu de cele cusute cu ață albă), rămân plăcut surprins de frecvența cu care văd posesori de Windows Phone. E drept, de cele mai multe ori cetățeni străini, dar cred că pentru cei de la Microsoft este un semn bun.

2 COMENTARII

  1. Mai sunt si alte seriale in care produsele Apple, Samsung, Microsoft, Nokia apar. De exemplu in Arrow e prezent Surface, pentru White Collar Androidul era promovat la greu.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep