HomeFeaturedFocusLG G2, succesorul lui Optimus G Pro, se arată la față (și...

LG G2, succesorul lui Optimus G Pro, se arată la față (și la spate)

lgg2_1

Deocamdată nu este nimic oficial, doar niște fotografii de tip leak, ajunse la celebrii @evleaks, pe care, probabil, orice agentie de PR a unui producător mare îi are în lista de mail-uri.

Important pentru noi este că putem vedea un telefon destul de diferit față de predecesorul său, a cărui lansare oficială în România o așteptăm. Diferența majoră pare a fi dată de plasarea butoanelor pentru controlul volumului pe spatele telefonului, lucru care poate sugera că s-a lucrat destul de mult pentru a obține un smartphone foarte subțire. De asemenea, lipsa oricărui buton hardware de pe fața telefonului este reconfirmată.

lgg2_2

Dacă luăm în calcul și informațiile ceva mai vechi, care dau noul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 800, ca făcând parte din configurația acestui urmaș al lui Oprimus G Pro, se pare că o sa avem un telefon care se va duela pentru o poziție în partea de sus a clasamentului smartphone-urilor.

Însă, până la venirea sa pe meleagurile mioritice va mai trece destul de mult timp, așa că va trebui să ne mulțumim, cel puțin deocamdată cu LG Optimus G, disponibil de ceva vreme și pe piața din România.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep