HomeFeaturedFocusMicrosoft propune comparația cu competiția

Microsoft propune comparația cu competiția

microsoft tablet compare website

Competiția țintită clar de această agresivă modalitate de promovare este iPad mini, iar instrumentul în cauză este o pagină web, lansată cu scopul evident de a oferi celor curioși (și probabil nu numai lor) un instrument de comparație între iPad mini și câteva tablete care folosesc ca și sistem de operare Windows RT sau Windows 8.

Chiar dacă o parte a comparațiilor nu pot fi combătute, ele oferind date exacte despre produse, sunt totuși și câteva aspecte la care cârcotașii vor avea obiecții. Totuși, un aspect destul de important, mai ales pe meleagurile mioritice, este prețul. Și se pare că cei de la Microsoft merg destul de mult pe această strategie, de a se plasa la un nivel mai accesibil cu produsele oferite.

Vă las să parcurgeți acest site cu rol de comparator. Sunt curios ce părere aveți despre acest stil de marketing.

via WP Central

3 COMENTARII

  1. O sa merg putin mai departe ca Ionut. Conumatorul roman este mai suspicios, mai atent la pret (deci instrumentul s-ar putea sa functioneze), mai rezistent la multe strategii de marketing. (Si din pacate deloc rezistent la altele, mai putin fericite, vezi episodul cu inimile Maggi lipite pe gemurile de la apartamente :)).
    In schimb, consumatorul american, este mai deschis la multe dintre politicile de marketing… asta ca sa nu spun ca este mai naiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep