HomeFeaturedFocusOrange Go Europe: cu 1 euro pe zi se reduc cheltuielile de...

Orange Go Europe: cu 1 euro pe zi se reduc cheltuielile de roaming

image

Orange a lansat simultan în 7 țări din Europa opțiunea Go Europe prin care se pot reduce cheltuielile de roaming la nivelul costurilor normale din rețea, contra unei sume de 1 EUR (tva inclus) pe zi, ca și opțiune specială.

Opţiunea Go Europe poate fi activată de orice abonat Orange înainte sau în timpul călătoriei prin apel la Serviciul Clienţi, contul online Orange sau Self-Care, precum şi la Orange shop înainte de a pleca. Opţiunea se taxează numai atunci când se înregistrează consum în roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectivă se va face conform opţiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS şi 0,28 euro/MB.

Pentru sesiunile de transfer de date, lucrurile nu se schimbă încă, costurile fiind cele asociate opțiunilor Travel Data cu trafic de internet inclus.

După ce a fost activată, opțiunea este prelungită automat ori de câte ori se iese în roaming.

Orange Go Europe poate fi activată de orice abonat înainte sau în timpul călătoriei prin apel la Serviciul Clienţi, accesând contul online sau prin Self-Care, precum şi la magazinele operatorului înainte de a pleca.

Dacă veți efectua apeluri în roaming, către România, merită să vă activați opțiunea Go Europe – după primele cinci minute deja ați recuperat investiția inițială de 1 EUR.

Asta e chiar o veste bună pentru abonații Orange. Verificați numai dacă țara în care veți călători are disponibilă opțiunea Go Europe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep