HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 Active confirmat oficial

Samsung Galaxy S4 Active confirmat oficial

GalaxyS4Active-Press-01

Deși l-am mai văzut în leak-uri, moment la care supozițiile majorității îl dădeau ca prezentat oficial la Londra, în cadrul evenimentului Samsung, iată că varianta pentru persoane dinamice a celebrului Galaxy S4, care luptă cu HTC One pentru o poziție supremă în topul telefoanelor Android (și nu numai), își face apariția mai devreme.

Coreeni de la Samsung au confirmat și prezentat oficial acest ultim membru al familiei Galaxy, care vine dotat cu aceeași parametri tehnici ca și fratele său. Mai exact un ecran de 5 inchi , 1080p, un procesor quad-core de 1,9 GHz sau 2GB de memorie. Diferențele apar la cameră, adaptată fotografiatului subacvatic, care este de doar 8 megapixeli, dotată cu blitz bazat pe LED-uri. Pentru a accentua targetarea înspre persoane active, în cazul în care numele nu este suficient, există chiar și un barometru încorporat. Gama de culori este și ea vioaie, Urban Grey, Dive Blue sau Orange Flare fiind culori menite să accentueze dinamicitatea utilizatorului tipic pentru un astfel de aparat.

Aparat care, se pare, se va întâlni cu rafturile magazinelor în această vară, atât în Europa cât și în America de Nord. Cât va costa un bilet de călătorie dinspre raftul magazinului înspre buzunarul consumatorului, deocamdată este un mister! Să vedem cât de repede se va risipi!

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep