HomeFeaturedFocusSocial media, bat-o vina! Partea a doua!

Social media, bat-o vina! Partea a doua!

twitter-is-bad-2

De bine ce vă spuneam ieri că a fost găsit vinovatul răspunzător de toate conflictele dintre protestatari si forțele de ordine din Turcia, în persoana învinuitului Twitter (din familia mai mare, dar la fel de vinovată Social Media), arătat cu degetul chiar de către primul ministru turc (care, culmea, are cont de Twitter):

“There is now a menace which is called Twitter. The best examples of lies can be found there. To me, social media is the worst menace to society.”

astăzi dau peste un material al celor de la TechCrunch, din care aflu că Twitter-ul și Facebook-ul sunt sufocate în mod voit în Turcia, până la nivelul la care nu mai funcționează.

Suntem într- perioadă în care se comemorează 24 de ani de la niște evenimente și mai sângeroase, din China, din piața Tiananmen. Un subiect la fel de delicat și la fel de bine păzit pe internet de către autorități. Și stau și mă mir de felul în care încă mai funcționează cenzura, la nivel digital și mult evoluat față de ce știam noi înainte de 1989 și mă gândesc că libertatea de exprimare pe care credem că o avem, se dovedește a fi, în anumite situații, doar o iluzie.

via TechCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep