HomeFeaturedFocusSamsung Premiere 2013 și noutățile aduse de acest eveniment

Samsung Premiere 2013 și noutățile aduse de acest eveniment

SamsungPremiere2013

A fost o zi mare pentru Samsung ieri, o zi a prezentărilor oficiale pentru presa a multor produse interesante. Unele dintre ele își mai făcuseră apariția în leak-uri, dar nu fuseseră confirmate. Această incertitudine a fost risipită cu ocazia Samsung Premiere 2013, evenimentul despre care vorbim.

O să enumerăm și noi produsele pe care coreeni le-au arătat ochilor avizi ai presei și, prin intermediul acesteia, consumatorilor finali. Nu, nu am fost acolo, dar am urmărit cu interes evenimentul, prin intermediul celor de la Engadget.

Samsung ATIV One 5 Style, este un sistem all-in-one ce rulează Windows 8 și se mândrește cu un procesor quad-core AMD A6, 4GB de memorie RAM și un display de 21,5 inchi și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, dar destul de sărac la orice fel de informații comerciale.

samsung-ativ-one-5-style

Samsung ATIV Book 9 Plus și varianta sa mai puțin performantă, Samsung ATIV Book 9 Lite, doua ultrabook-uri de 13 inchi. Varianta Pro se bazează pe procesoare Intel Haswell, core i5 și core i7, și vine cu un display touch cu o rezoluție de 3200 x 1800 pixeli. Memoria RAM de 8 GB este și ea un parametru important. Varianta Lite este puțin mai săracă. Cu toate acestea, dispune de un HDD SSD de 256 GB, așa că nu este deloc de lepădat.

samsung-ativ-book-9-lite

Samsung ATIV Q este unul dintre elementele surpriză. Vorbim despre o tabletă de 13,3 inchi cu stand și tastatură, care rulează două sisteme de operare concurente (Android și Windows 8) care se pot schimba dintr-un singur buton, fără reboot-are. Conform celor de la Engadget, anumite fișiere și directoare pot fi partajate între cele două sisteme de operare, iar acest proces decurge fără nici un fel de probleme. Ecranul este un qHD+ cu o rezoluție de 3200 x 1800 pixeli, care se poate bucura și de un stylus S Pen. Iarăși, informațiile comerciale au fost destul de sărace.

samsung_ativ_q

A fost confirmată oficial și camera foto cu sistem de operare Android și obiective interschimbabile Samsung Galaxy NX, despre care nu mai sunt prea multe lucruri de spus, cu atât mai mult cu cât la capitolul detalii despre disponibilitate și preț nu a fost făcută nici un fel de precizare.

A fost prezentat și arătat publicului și Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonul care propune o altfel de abordare a fotografiilor prin intermediul unui smartphone, și care se va ciocni pe această nișă cu la fel de mult așteptatul Nokia EOS cu senzor de 41 megapixeli.

Samsung Galaxy S4 Active, a fost scufundat în apă, pentru a-și demonstra cât mai convingător abilitățile sale de sportiv pe care fratele său mai celebru nu le are.

Unul dintre protagoniștii de necontestat ai zilei a fost Samsung Galaxy S4 Mini, despre care, dacă mai era nevoie, am aflat că dispune de un procesor dual-core processor de 1,7 GHz, un display qHD AMOLED de 4,3 inchi sau o cameră foto de 8 megapixeli. Și care, se pare, va veni în două variante, cu sigle și dual-sim.

Samsung ATIV Tab 3, tableta de 10,1 inchi cu Windows 8, se pare că a făcut și ea o figură frumoasă, mai ales prin design-ul care îii pune în valoare subțirimea.

Samsung_Ativ_Tab_3

Acesta a fost Samsung Premiere 2013 și cam acestea sunt produsele noi cu care Samsung o să atace următoarea perioadă de timp. Sunt convins că nu se va așterne liniștea și că vom avea parte și de alte surprize din partea coreenilor.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep