HomeFeaturedFocusUn zvon interesant: Samsung S8 Ativ cu Windows 10 Mobile ar putea...

Un zvon interesant: Samsung S8 Ativ cu Windows 10 Mobile ar putea fi lansat in toamna

s8phone

A apărut un zvon conform căruia un dispozitiv Samsung Galaxy S8 are putea ieși pe piață în această toamnă, sub numele Ativ (cel folosit de Samsung pentru seria Windows Phone). Zvonul vine din China și ar putea da o explicație mai amplă pentru decizia Microsoft de a oferi Samsung Galaxy S8 și S8 Plus în Windows Store. Sursa pare să fie iTHome din China, de la care aflăm chiar că ar exista un Samsung Galaxy S8 cu Windows 10 Mobile, iar mai mult, pe 2 mai, la evenimentul Microsoft am putea să aflăm mai multe detalii despre el.

Acum, un Samsung Galaxy S8 Plus cu Windows 10 Mobile este intr-adevăr un smartphone care poate să readucă în atenție Windows 10 Mobile, mai ales dacă sistemul de operare Microsoft va funcționa mult mai bine decât Android-ul.  Cel mai bun Android al momentului ar avea o variantă similară din punct de vedere hardware, pe Windows 10 Mobile. Ar fi un vis împlinit pentru fanii Windows Phone.

Și faptul că există DeX și Desktop Experience nu e deloc un lucru de neglijat, fiind varianta logică de folosire a lui S8 cu Continuum for Phones – aici vedeți un material video în care am pus alături Samsung Galaxy S8 Plus cu Desktop Experience și Lumia 950 XL cu Continuum for Phones, pentru a ilustra mai clar ce înseamnă acum conceptul de PC din telefon.

Motive de entuziasm ar fi, nu?

Dar poate e mai bine să așteptăm până pe 2 mai și atunci să discutăm mai multe.

via twc

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Greu de crezut ca va fi vorba de Windows Mobile, dar nu e exclus sa se ia in calcul o versiune cu Windows 10 full si eventual o interfata de mobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep