HomeFeaturedFocusVital. ZTE Vital. Agent secret!

Vital. ZTE Vital. Agent secret!

ztevitalsprint

S-ar potrivi de minune, atât din perspectiva numelui pe care îl poartă acest aparat, dar mai ales datorită filierei destul de „underground” prin care câteva poze și specificații tehnice au ajuns la ochii publicului. Mulțumită celor de la Engadget și surselor lor nedezvăluite, putem arunca și noi o privire asupra acestui aparat care confirmă intenția celor de la ZTE de a testa și segmentul high-end pe zona de smartphone.

Cel mai convingător în direcția aceasta pare a fi display-ul HD de 5 inchi. Peisajul este întregit de un procesor dual-core de 1,5 GHz, de o memorie RAM de 1GB și una internă de 8GB, de camera de 13 megapixeli, de conexiunile NFC și LTE, sau de bateria de 2500 mAh. Chiar dacă nu se duce în partea de sus a clasamentului, trebuie să recunoaștem că pare a fi puțin peste zona de mijloc a aparatelor Android.

Probabil că va mai dura ceva până când agentul Vital va avea misiuni și pe la noi prin țară. Deocamdată este în serviciul exclusiv al celor de la Sprint. Nu se știe ce simbrie primește, sau de când își începe misiunea, dar pare băiat de încredere, bine instruit.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep