HomeFeaturedFocusBlackBerry A10 încearcă să pună umărul la redresarea companiei

BlackBerry A10 încearcă să pună umărul la redresarea companiei

blackberry-a10-specs

Am văzut că, în încercarea de a redeveni producătorul popular de altădată, BlackBerry a aruncat în luptă, odată cu noul sistem de operare şi primele două modele de smartphone. A fost întâi BlackBerry Z10, care este şi modelul de vârf al canadienilor. A urmat apoi querty-ul care aducea aminte de trecut prin design cel puţin, BlackBerry Q10, care a ajuns până la urmă şi în România.

Un nou model vine să contribuie la îmbunătăţirea performanţelor financiare ale companiei. Este vorba despre BlackBerry A10, care, deşi trâmbiţat prin leak-uri de ceva vreme, a întârziat să îşi prezinte armele din dotare.

Ei bine, conform unui slide leak-uit şi preluat de către cei de la Engadget, nu arată rău deloc. Este un touch cu display de 5 inchi şi rezoluţie de 720p, cu un acumulator potent de 2800 mAh sau un quad-core de 1,7 GHz. Un adevărat urmaş pentru Z10, de la care moşteneşte şi aspectul fizic.

Aruncat în luptă la un moment bine ales, cu ceva mai mare atenţie în ceea ce priveşte aprovizionarea şi având un preţ competitiv, BlackBerry A10 se poate dovedi o armă inspirată, care îşi poate arăta eficienţa atunci când se vor face calculele financiare după lansarea sa. Care, deocamdată nu este deloc clară.

via Engadget

3 COMENTARII

  1. Z10 si Q10 au avut vanzari mai slabe decat se estimase si se pare ca Blackberry a redus productia cu 50% bgr.com/2013/07/16/blackberry-q10-z10-sales-slowing
    Nu cred ca un telefon cu ecran mai mare va avea vanzari mai bune decat Z10.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep