HomeFeaturedFocusNubia Z5 mini, un alt fel de low-cost, aceeaşi piaţă

Nubia Z5 mini, un alt fel de low-cost, aceeaşi piaţă

nubia-z5-mini

Mai exact, piaţa din China. Acolo unde, aşa cum am văzut mai devreme, Nokia vrea să lanseze Lumia 625, un telefon cu parametri de low-cost dar cu preţ cam de mid-level. Tocmai datorită acestei neconcordanţe, mi-a atras atenţia materialul celor de la Engadget, despre Nubia z5 mini. Chiar dacă Nubia, un brand aparţinând celor de la ZTE, nu este la prima ispravă, acum avem termenul de comparaţie.

Singura asemănare este dată de preţ, care este apropiat de ceea ce şi-au propus finlandezii cu al lor Lumia 625. Vorbim despre aproximativ 310 dolari. Şi eventual diagonal display-ului, care este tot de 4,7 inchi. În rest, diferenţe majore care înclină balanţa în favoarea lui Nubia Z5 mini Dacă nu mă credeţi, iată câteva date tehnice: un processor quad-core Snapdragon S4 Pro, o memorie RAM de 2GB, o cameră foto de 13 megapixeli şi una secundară de 5 megapixeli, o rezoluţie a ecranului de 720p şi o memorie internă de 16 GB.

Având în vedere că cele două aparate intră pe aceeaşi piaţă, la preţuri foarte apropiate, se ridică o întrebare interesantă: atunci când achiziţionaţi un smartphone, banii investiţi îi vedeţi mai bine cheltuiţi pentru performanţă sau pentru brand?

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep