HomeFeaturedFocusHTC One mini prezentat oficial

HTC One mini prezentat oficial

HTC One mini

Așteptat și dezvăluit în mai multe ocazii, HTC One mini, varianta mai mică a lui HTC One e acum un produs prezentat oficial. HTC a decis să urmeze Samsung în strategia de a aduce pe piață mai multe modele similare pentru cel mai bun produs lansat vreodată de compania taiwaneză.

HTC One mini este așa cum îi spune și numele o versiune mai mică a lui HTC One și va ajunge pe piață undeva la sfârșitul lunii august, început de septembrie. Când spunem versiune mai mică ne gândim la un display de 4.3 inci 720p, un procesor dual-core Snapdragon la 1,4 GHz (One are un quad-core la 1,7 GHz și display de 4.7 inci). Tot mai mică este și bateria – probabil că nu va afecta foarte mult autonomia în comparație cu HTC One pentru că și procesorul este ceva mai lent. La nivel software, HTC One mini rulează același Android și Sense ca pe HTC One, inclusiv Blinfeed (agregatorul de informații din surse de știri și rețele sociale). Și tot ca pe One, este păstrată camera foto cu tehnologia Ultrapixel.

La exterior. HTC One mini este aproape identic cu HTC One, inclusiv partea de carcasă metalică: mici schimbări există pe bordura laterală, realizată din policarbonat.

Ce mai merită știut: HTC One mini are doar 16 GB pentru stocare, fără micro SD.

Decizia HTC a de aduce încă un produs similar lui One nu ar trebui să mire pe nimeni: Samsung a demonstrat că folosind multe variante ale unui produs de succes se poate face profit. HTC încearcă același lucru într-un moment în care situația sa financiară nu e cea mai strălucită.

Rămâne de văzut dacă introducerea unui One în miniatură îi va ajuta. Sper să nu repete greșelile din trecut și să lanseze iarăși o miriadă de produse puțin mai bune decât precedentele, la intervale de nici 6 luni. Și-ar aliena și mai tare baza de fani și așa în scădere.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep