HomeFeaturedFocusO nouă achiziție a celor de la Yahoo: Xobni. La ce mai...

O nouă achiziție a celor de la Yahoo: Xobni. La ce mai ajuta?

yahoo

Cu riscul de a fi considerat misogin, trebuie să o spun! Se vede treaba că în fruntea Yahoo se află o femeie. Parcă și-au pierdut mințile în fața vitrinelor. La o zi distanță de achiziția Qwiki, cei de la Yahoo anunță o nouă tranzacție.

Este vorba de această dată despre Xobni, un dezvoltator specializat pe interfațarea automată a adress book-urilor cu alte aplicații. Dacă este evidentă intenția celor de la Yahoo cu această achiziție, prin rolul pe care Xobni îl va juca în dezvoltarea serviciului de mail existent, prețul acestei tranzacții este ușor în ceață. Cei de la AllThinghsD dau valoarea tranzacției ca fiind situată undeva între 30 și 40 de milioane de dolari, cei de la TechCrunch susșin că au informații conform cărora valoarea tranzacției a depășit 60 de milioane de dolari.

Cred că prețul de achiziție al Xobni este mai puțin important, Yahoo pare să aibă destule resurse financiare. Lucru care ne îndreptățește să ne întrebăm: oare ce va mai cumpăra Yahoo mâine? 🙂

Via TechCrunch

3 COMENTARII

  1. @Tudor
    Nu pot sa te contrazic legat de “cei de la”, intr-adevar arata a tic verbal, involuntar. Vezi insa ca si expresia “man WTF” este una des intalnita, pe care mi-o amintesc cu neplacere din multe conversatii.
    In rest, permite-mi sa ignor impunsaturile de o finete inconfundabila!

  2. Hello domnu’ “cei de la…”

    Daca tot te-ai apucat sa traduci stiri, iti dau un sfat!

    Majoritatea articolelor scrise de tine tradeaza un tic verbal FOARTE enervant. In aproape fiecare postare pe acest site (te rog sa-ti recitesti ultimele 10..20 postari) o tot tii cu “cei de la”: cei de la Yahoo, cei de la Google, cei de la Samsung, cei de la…man WTF!!!

    Incearca sa-ti schimbi/rafinezi exprimarea asta de comentator sportiv, pentru ca tradeaza o lipsa acuta de imaginatie si vocabular.

    Atat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep