HomeFeaturedFocusTableta Surface RT de la 349 USD: mai aproape de prețul real?

Tableta Surface RT de la 349 USD: mai aproape de prețul real?

image

Microsoft a decis împreună cu partenerii săi că e momentul în care să (re)facă promoții pentru tabletele Surface RT (tabletele Windows 8 cu procesoare ARM și autonomie de 8 ore) și anunță o scădere cu 150 USD a prețului pentru modelele de 32 respectiv 64 GB ale Surface RT.

Asta face ca Surface RT 32 GB să poată fi găsit (în SUA) la 349 USD fără taxe, iar cel de 64 GB la 449, tot fără taxe- Microsoft Store, Staples și Buy.Față de 499 USD respectiv 599 USD. Încă nu am avut ocazia să mă joc suficient de mult cu un RT ca să pot să dau o concluzie personală, însă din ce am citit, la 350 USD un Surface RT începe să fie o achiziție mai mult decât interesantă.

De ce a făcut Microsoft reducerea? Poate pentru că are stocuri prea mari ce nu s-au vândut și cum versiunea 2.0 bate la ușă, nu vrea să rămână cu ele. Sau poate că vrea să facă tentante și din punct de vedere al prețului tabletele Windows RT cu Windows 8 RT.

Niciun comentariu oficial al Microsoft nu a venit pe acest subiect. Personal cred că e o combinație a tuturor factorilor: nu s-a vândut suficient de bine și din cauza prețului, iar modelul 2.0 stă să vină odată cu Windows 8.1.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep