HomeFeaturedFocuswpTorrent: în sfârșit un client nativ de torrent pentru Windows Phone

wpTorrent: în sfârșit un client nativ de torrent pentru Windows Phone

image

Alături de lipsa lui Flipboard, inexistența unui client de torrent capabil să descarce materiale (multimedia în general) direct pe smartphone-ul Windows Phone 8 este unul din motivele pentru care mulți utilizatori (eu sunt inclus aici) nu renunță complet la Android. Versatilitatea de a folosi/descărca direct pe smartphone a fișierelor importante face un aparat de dorit, sau nu.

În cazul Windows Phone 8 situația e similară cu cea de pe iOS: oficial, nu se poate. Google e permisiv din punctul acesta de vedere în Play Store fiind deja o grămadă de clienți pentru rețeaua de file sharing construită în jurul idei de torrent.

Se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru utilizatorii de Windows Phone: wpTorrent este numele unui proiect care a întrat în stadiul beta, acceptând cereri de testare. Aplicația wpTorrent (în stadiul de dezvoltare) permite download-ul direct pe smartphone a fișierelor dorite, folosindu-se de asta de un Web Server.

Cine vrea să testeze wpTorrent poate să ceară un link de pe forumul wpcentral.

image

În curând s-ar putea să vedem wpTorrent în Windows Phone Store. E o veste chiar foarte bună. Dacă în toamnă vine și Flipboard pe Windows Phone / RT, deja diferențele dintre Android/iOS și Windows Phone în termeni de disponibilitate aplicații nu ar mia trebui să existe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep