HomeFeaturedFocusBlizzard anunță oficial Diablo 3: Reaper of Souls

Blizzard anunță oficial Diablo 3: Reaper of Souls

Diablo-3-Reaper-of-Souls

Blizzard anunță în mod oficial Reaper of Souls, primul expansion al lui Diablo 3. Acesta va adăuga un act suplimentar, în care Malthael, îngerul morții, decide să fure o anumită piatră neagră, și să o folosească pentru a izgoni din Sanctuary toți demonii, lucru ce va cam omorî și fiecare om, dar nu prea îl stresează asta.

Pe lângă eroii din Diablo 3, împotriva lui se va mai lupta un personaj nou, Palad… Cruciatul, da Crusader, un luptător melee, căruia îi place să folosească un buzdugan  cu lanț, ca cel pe care trebuia să îl asamblezi pentru a intra în catacomba lui Mephisto din Diablo 2, și scuturi. Le va putea folosi atât defensiv, cât și ofensiv. Deci, Paladin, dar mai spartan, decât preot războinic.

Acțiunea se va petrece în Westmarch, orașul fiind acum o ruină întunecată, și generată în mod aleator, iar nivelul maxim nou va fi 70.

Acest expansion va adresa problema de phat loot a jocului prin reechilibrarea sa. Va pica mai puțin, dar va fi mai valoros, iar statisticile se vor mula personajului tău actual. Este phat loot inteligent, phat loot 2.0.

Mai erau și câteva chestii despre nivelul de paragon, nu sunt relevante. N-au anunțat nimic despre schimbarea modului în care funcționează runele de skill, sau dacă acea casă de licitații va primi toporul, sau dacă va putea fi jucat off-line.

Anunțul este acompaniat atât de gameplay, cât și de intro-ul acestui expansion. O dată de lansare nu a fost anunțată, dar ar trebui să fie aproape, pipăibil.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep