HomeFeaturedFocusTesco intenţionează să lanseze o tabletă sub brand propriu

Tesco intenţionează să lanseze o tabletă sub brand propriu

tesco tablet

Când am vorbit acum două zile despre intrarea celor de la Overmax pe piaţa de smartphone cu Vertis, întrebam la finalul articolului, mai mult retoric, oare cine mai urmează. Ei bine, iată că, deşi nu păream convins, pot apărea surprize şi mai mari.

Cei de la Tesco, celebrul lanţ de hypermarketuri, intenţionează să lanseze o tabletă sub propriul brand. Că, evident, va fi budget friendy, nu se îndoieşte nimeni. Că va avea nişte aplicaţii dedicate cumpărăturilor online chiar de la Tesco, sau plăţilor online, sau chiar serviciului propriu pentru filme şi muzică online, Blinkbox, este iaraşi destul de firesc. Până şi faptul că se vrea a fi lansată înainte de sărbătorile de sfârşit de an, este concretizabil. Însă să afirmi că astfel, cei de la Tesco se vor lupta cu Apple şi Amazon, mi se pare puţin cam deplasat.  Dar… cine ştie!

Oricum, meritul mare al acestei iniţiative este că va deschide, fără îndoială, calea altor giganţi spre acţiuni similare. Am văzut cum Carrefour se focusează destul de puternic pe zona de online, de ce nu ar pregăti un produs similar cu cei de la Tesco, dedicat activităţii de shopping? Eu cred că vor urma exemplul destul de repede. Și iarăși, mai mult retoric, oare cine mai urmează?

via The Times

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep