HomeFeaturedFocusD-Link anunță soluția de stocare DNS-327L Cloud ShareCenter

D-Link anunță soluția de stocare DNS-327L Cloud ShareCenter

ShareCenter-DNS-327L

Două aspecte m-au făcut să vă povestesc despre acest NAS cu capabilități cloud al celor de la D-Link, pe care producătorul în targetează ca fiind adresat SoHo. Primul, este unul subiectiv și este dat de faptul că DNS-327L Cloud ShareCenter este de culoare albă și se pare că preferințele în ceea ce privește paleta de culori pentru diverse device-uri nu se rezumă numai la smartphone-uri. Mi se pare că designul elegant  este completat fericit de culoarea albă.

Al doilea, accesul de la distanță la documente sau fișiere multimedia (audio, video, fotografii) aflate fizic în dispozitivul de stocare este facilitate cu ajutorul aplicației mydlink Access NAS pentru dispozitive iOS și cu Android. De asemenea, este posibilă și încărcarea acestor fișiere pe ShareCenter în orice moment.

Noul echipament oferă performanțe superioare mulțumită procesorului de 1,2 GHz și memoriei RAM de 512 MB și are două lăcașuri pentru hard disk-uri SATA de 3,5-inch cu capacitate de până la 6 TB. Media serverul UPnP AV certificat DLNA încorporat face posibil streaming digital de conținut direct pe media playere cum ar fi PlayStation 3, Microsoft Xbox360 sau TV cu capabilitate Internet.

D-Link DNS-327L poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers, la un preţ recomandat de vânzare în retail de 630 RON + TVA.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep