HomeFeaturedFocusOppo anunță R819: un nume cam plastic pentru un telefon simpatic

Oppo anunță R819: un nume cam plastic pentru un telefon simpatic

oppo-r819

Despre micul producător din China am început să am o părere bună atunci când am văzut ediția limitată, de culoare roșie, a modelulul Oppo Find 5. Acum, prin anunțarea lui R819, mi se confirmă această părere, din două motive. Unul este dat de configurația hardware și de aspectul fizic al acestui smartphone, al doilea este dat de orientarea comercială tot mai țintită pe expaniunea în afara granițelor Chinei.

Legat de specificațiile tehnice, telefonul se prezintă chiar decent. Un procesor quad-core de 1,2 GHz, un display IPS de 4,7 inchi și rezoluție de 720p, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 16 GB, o cameră de 8 megapixeli, o baterie de 2000 mAh sau posibilitatea rapidă de a folosi Android pur, fără UI-ul producătorului. Legat de design, impresionează grosimea de doar 7,3 mm și, ca o opinie personală, faptul că este alb.

În ceea ce privește politica de vânzări, Oppo au intenția de pătrunde cu R819 și în piețele străine, primul pas fiind Statele Unite. Prețul aparatului este unul competitiv, 349 dolari, fără nici un fel de conectare. Sunt curios dacă în preferințele consumatorilor își poate face loc un brand ca Oppo.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep