HomeFeaturedFocusOvermax intră în piața de smartphone cu Vertis, un Android quad-core (update...

Overmax intră în piața de smartphone cu Vertis, un Android quad-core (update preț)

vertis 1

După valul de tablete cu care Overmax intenționează să ia cu asalt rafturile magazinelor de profil la începutul toamnei, iată că producătorul olandez face un pas și mai îndrăzneț și își pregătește intrarea în piața mult mai dinamică a telefoanelor smart.

Iar aparatul care marchează acest debut este Vertis, un Android (4.2) care, păstrând tradiția celor de la Overmax, probabil că se va situa în zona de „budget friendly”, chiar dacă oficial, din punct de vedere comercial, știm doar că va fi lansat tot la începutul lunii septembrie.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, procesorul quad-core este setat la o frecvență de 1,2 GHz, ecranul este un IPS QHD de 5 inchi, memoria RAM este de 1 GB iar cea internă de 4 GB (se poate extinde prin slotul microSD), acumulatorul este de 2100 mAh și cele două camere 8, respectiv 2 megapixeli.

Dacă adăugăm faptul că Vertis este un dual-sim și că vine cu o gamă devenită deja tradițională pentru Overmax de aplicații preinstalate, putem deja să ne facem o idee despre acest smartphone, pe care îl așteptăm cu interes și la teste. Se anunță o bătălie interesantă pe zona de low-budeget a pieței de smartphone, acolo unde, lângă modelele producătorilor mari și cele ale operatorilor, încep să se îngroașe rândurile producătorilor mai mici, astfel că, pe lângă Allview, apar încet încet și alți producători. E-Boda este printre ultimele exemple, Overmax sparge și el gheața… cine știe cine mai urmează!

UPDATE: Am discutat cu cei de la Overmax Polonia și am reușit să obținem un preț recomandat pentru piața din România. Fără nici un fel de obligații contractuale, telefonul va costa 760 de lei.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep