HomeFeaturedFocusLeft 4 Dead 3, o apariție misterioasă

Left 4 Dead 3, o apariție misterioasă

Left-4-Dead-2

În sfârșit avem dovezi că Valve poate număra până la cifra 3. Dar nu este tocmai cifra 3 pe care o așteptam. Nu că cifra 3 poate fi altceva în afară de cifra 3 (poate doar dacă o vedem ca pe o literă din alfabetul chirilic). Un grup de jucători de DotA 2, ce urmează să participe la a treia ediție a evenimetului The International, a avut ocazia să se plimbe recent prin studiou, și au făcut poze.

Una din poze era o lista a schimbărilor implementate în diverse proiecte ale companiei, marea majoritate fiind DotA 2 și Left 4 Dead 2, dar unul nu era pentru Left 4 Dead 2, ci pentru ceva numit L4D3. Vă las o secundă să rezolvați acest mister. Valve n-a anunțat nimic oficial, fiindcă Valve nu face lucruri de genul ăsta.

source l4d3

Nu era complet improbabil ca Valve să lucreze la Left 4 Dead 3, din moment ce seria s-a vândut până acum foarte bine, dar speram cu toții să apară poate după Half-Life 3. Tot ar putea să apară după HL3, posibilitatea nu este exclusă. Nici cea ca Team Fortress să devină un joc de curse cu mașini până apare următorul capitol din viața lui Gordon Freeman.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep