HomeFeaturedFocusOvermax pregătește Exellen: 10 inchi și procesor quad-core

Overmax pregătește Exellen: 10 inchi și procesor quad-core

overmax exellen

Cei de la Overmax au planuri mari cu linia lor de produse care va lovi rafturile magazinelor în toamnă. După ce am văzut cum sora mai mică și mai viu colorată, Overmax NewBase 2, va deschide balul, undeva la sfârșitul lunii august și că Steelcore 10 III se la lansa în luna septembrie a acestui an, iată că o nouă surpriză din partea companiei completează acest line-up.

Este vorba despre Exellen, o tabletă din gama 10 inchi, care are ca dată aproximativă de lansare tot luna septembrie. Venind într-o carcasă de aluminiu, cu două combinații coloristice păstrate totuși într-o notă business (căci acesta este segmentul țintit de acest produs), noua tabletă de la Overmax ne va propune pe lângă display-ul de 10 inchi și rezoluție 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core la 1 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 GB memorie internă, Bluetooth, slot microSD, două camere foto și un acumulator de 6000 mAh

Partea frumoasă cu acest produs este dată de prețul recomandat de producător, care se învârte în jurul valorii de 150 de euro. Lucru care ascute competiția destul de aprig pentru E-Boda Supreme XL 400 QC. Variantele de tabletă de 10 inchi cu procesor quad-core, la prețuri accesibile încep să se înmulțească. Să sperăm că un preț cât mai apropiat de cel recomandat de producător se va regăsi și pe meleagurile noastre, atunci când Overmax Exellen va fi disponibilă în magazine.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep