HomeFeaturedFocusNoi detalii despre ceasul smart Samsung

Noi detalii despre ceasul smart Samsung

image

Mai e puțin până la începerea târgului IFA de la Berlin, unde printre altele se speculează că Samsung va lansa Galaxy Gears smart watch, ceasul inteligent construit în jurul Android. Va veni în cinci culori: alb, negru, portocaliu, gri și o variantă pe alb, probabil exclusivă în anumite regiuni. Disponibilitatea la nivel de mondial e programată la sfârșitul lunii septembrie, după ce va fi prezentat pe 4 septembrie la tradiționalul deja eveniment Samsung de la IFA Berlin, alături de Galaxy Note 3.

Cu cât se vorbește mai mult de ceasuri inteligente cu atât încep să fiu și eu mai atras de concept. Nu neapărat pentru că aș folosi unul, doar să văd ce poate aduce nou și interesant în domeniul ăsta. Și cum ar putea să mă momească ca să îl cumpăr.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Un proiect interesant care a reusit sa stranga suma dorita pentru finantare intr-o singura zi
    Omate TrueSmart: Water-resistant standalone Smartwatch http://www.kickstarter.com/projects/omate/omate-truesmart-water-resistant-standalone-smartwa
    Are Android 4.2.2 si o interfata personalizata, procesor Dual-Core Cortex A7 la 1,3GHz, 3G cu posibilitatea de a efectua apeluri, GPS si carcasa rezistenta la apa.
    Eu cred ca pentru a folosi un astfel de gadget trebuie optimizate comenzile vocale, e foarte greu sa tastezi ceva pe un ecran de 3-4 cm.

  2. Ma tot chiorasc de vreo 7-8 luni prin vitrinele magazinelor, poate,poate voi gasi un ceas care sa-mi placa si sa nu imi trimita cardul la camera de garda… Ma mai chiorasc…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep