HomeFeaturedFocusSolution 7+, o nouă tabletă de 7 inchi de la Overmax

Solution 7+, o nouă tabletă de 7 inchi de la Overmax

overmax solution 7

Că gama de la tablete cu care olandezii vor să atace toamna va fi una bogată, este deja un fapt bine știut. Acum se fac doar fine reglaje. Astfel, Solution 7+ vine să echilibreze puțin balanța care se înclinase dramatic în favoarea tabletelor de 10 inchi. Noul produs se alătură lui NewBase 2 și lui Overmax Steelcore 7 II în grupa celor cu display de 7 inchi.

Așa cum o trădează și numele, Solution 7+ este sora mai mică a lui Overmax Solution 10+ și are trăsături comune cu aceasta. Cea mai marcantă este prezența modulului built-in 3G, care va permite folosirea tabletei și pe post de telefon. Mai moștenește de la sora sa rezoluția de 1024 X 600 pixeli, memoria RAM de 1 GB, procesorul dual-core de 1,2 GHz. Coboară puțin standardele la memoria internă, de 8 GB și evident la acumulatorul de 3600 mAh. În rest, GPS-ul sau slot-ul microSD completează peisajul tehnic. Tot ansamblul va rula un Android 4.2, lucru care reprezintă încă un pas în față.

Data mai exactă de lansare este a doua jumătate a lunii septembrie, astfel încât produsele Overmax să nu apară chiar simultan pe rafturile magazinelor. Momentan nu se cunoaște un preț pentru acest produs, dar deîndată ce-l vom afla, o să vi-l comunicăm.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep