HomeFeaturedFocusA început nebunia! Deja este coadă pentru iPhone 5C și iPhone 5S

A început nebunia! Deja este coadă pentru iPhone 5C și iPhone 5S

apple fanboys

Sau pentru unul dintre cele două modele. Sau… Nu se știe foarte clar pentru ce! Cu excepția a doi băieți care par foarte clar chtiți șă își facă reclamă, pentru că sunt echipați cu tricouri, umbrele și tot ce trebuie pentru a face cât mai vizibil un anume brand, restul nu par foarte convinși de scopul acțiunii lor, conform celor de la Apple Insider, care au avut răbdarea să stea de vorbă cu o mare parte din cei adunați acolo.

Magazinul vizat este celebrul Apple Store de pe Fifth Avenue din New York, pentru că, nu-i așa, este necesară o vizibilitate cât mai mare! Interesant este că, deși până la evenimentul Apple (la care se bănuiește că vor fi anunțate oficial cele doua telefoane amintite în titlu) mai sunt doar trei zile, despre disponibilitatea produselor în magazine încă nu se prevede nimic foarte clar.

Lucru care ridică și mai multe semne de întrebare despre cât de reală este toată această agitație care începe să se creeze în fața magazinelor Apple. Nu de alta, dar tot pentru un smartphone au dansat unii pe stradă, tot în New York, iar alții au cântat prin studiouri. Așa că, de ce nu ar fi și aceste cozi din fața magazinelor Apple tot niște teasinguri regizate?

via Apple Insider

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep