HomeFeaturedFocusLG a prezentat la IFA o mașină de spălat cu capacitate dublă...

LG a prezentat la IFA o mașină de spălat cu capacitate dublă față de una normală

LG 12kg Washing Machine 01

Fără să intru în alte detalii legate de produsele lansate de LG Electronics la IFA pe zona de mașini de spălat, nu o să vă complic foarte mult această dimineață de luni cu denumiri precum uscătoarele Eco-Hybrid, sau cu noile mașini de spălat-uscător, care au făcut parte din aceeași gamă nouă cu eroina noastră.

Nici măcar despre ea nu vreau să insist foarte mult, pentru că nu înțeleg exact ce stă în spatele tehnologiilor 6 Motion Direct Drive şi TrueSteam încorporate în ea. Dar vreau să atrag atenția asupra capacitatății de 12 kilograme de rufe pe care o poate procesa la o singură spălare. Și sunt sigur că își va găsi repede fani, mai ales in cadrul familiilor numeroase și cu copii, acolo unde, de multe ori, capacitatea clasică de 5 kilograme de rufe pe care o mașină de spălat normală o “rezolvă” la o spălare își arată de multe ori limitele. Aici vorbesc și din proprie experiență.

Conform celor de la LG, maşinile de spălat cu capacitate de 12 kg sunt cu 40% mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte maşini de spălat A+++ LG. Asta dacă sunteți genul care pune preț și pe eficiența unui astfel de electrocasnic.

 “Apreciatele maşini de spălat LG oferă atât o performanţă puternică cât şi una delicată în beneficiul consumatorului,” a spus Seong-jin Jo, preşedinte şi CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Pot fi spălate cantități mai mari folosind mai puţină energie şi apă, lucru dorit de către consumatori. Mai mult, noile maşini cu uscător Eco-Hybrid permit deţinătorilor să administreze consumul de electrici-tate cu scopul scăderii facturilor şi a impactului asupra mediului. Nu există niciun compromis.”

Dacă argumentul capacității de 12 kilograme nu v-a sensibilizat suficient, aflați că LG susține durabilitatea şi încrederea în tehnologia Inverter Direct Drive Motor cu o garanţie de 10 ani în timp ce VDE, asociaţia tehnică şi ştiinţifică germană, evaluează şi certifică Inverter Direct Drive la o funcţionare de 22 de ani.

Chiar și tehnologia TrueSteam LG (în loc de apă, aburul este folosit pentru a îndepărta încreţiturile şi mirosurile de pe haine), care ajută la îndepărtarea alergenilor, acarienilor şi chiar a reziduurilor de detergenţi, toate fiind asociate cu alergiile respiratorii şi de piele, mi se pare atractivă.

Dar capacitatea de 12 kilograme este argumentul suprem pentru care cred că acest produs se va impune destul de rapid. Să sperăm că vor apărea și uscătoare de rufe capabile să preila această cantitate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep