HomeFeaturedFocusEvolio lanseaza Evotab 3G, o tableta 3G de 7 inchi

Evolio lanseaza Evotab 3G, o tableta 3G de 7 inchi

evotab3G

Evotab 3G  vrea să fie companionul perfect pentru cei care caută la o tabletă și funcționalități mai aparte, cum ar fi navigația GPS sau utilizarea pentru convorbiri, grație modulului 3G. De asemenea navigarea pe internet când utilizatorul nu este în raza de acoperire a unei rețele WiFi, este destul de rar regăsită la utilizatorii de pe la noi. Evotab 3G speră să își aducă aport-ul la schimbarea acestui lucru.

“Noua tableta marca Evolio este cea mai bine dotata tableta de 7” disponibila in Romania, avand integrate absolut toate functiile posibile. Astfel, Evotab 3G este in acelasi timp Tableta, GPS, Telefon mobil, eReader si Radio FM. Iar toate acestea vin la un pret de raft de sub 700 de lei. De astazi tot romanul poate avea tableta cu de toate!” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Evotab 3G are la bază procesorul Mediatek6577 Dual-Core, două camere foto, o memorie RAM de 1 GB și un ecran IPS cu rezoluție de 1024×600. Un solt microSD poate completa memoria internă de 8 GB. Modemul GSM-3G încorporat  funcționază în rețeaua oricărui operator mobil, permițând apeluri de voce și viteze de download de peste 7 Mbs.

Tableta este disponibilă pentru comenzi on-line începând de astăzi, iar la începutul săptămânii viitoare va fi disponibilă și în rețelele de retail specializate.

1 COMENTARIU

  1. Slabe specificații. Pentru 2 – 3 sute de lei poți cumpăra o tabletă adevărată, Evolio are probleme și cu GPS – urile stand alone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep