HomeFeaturedFocusMichael Dell revine ca proprietar în compania pe care a fondat-o

Michael Dell revine ca proprietar în compania pe care a fondat-o

dell

Se pare că tentativa de a reveni, ca investitor privat, în compania pe care a fondat-o și pe care a condus-o o bună bucată de vreme, se apropie de un final fericit. Atât pentru Michael Dell, cât și pentru companie. Miliardarul a primit un aviz favorabil din partea acționarilor care dețin acum compania pentru oferta făcută împreună cu fondul de investiții Silver Lake Partners.

După ce va primi toate avizele din partea autorităților, tranzacția, estimată la 24,9 miliarde de dolari, are toate șansele să devină cea mai scumpă operațiune de acest gen. Se pare că Dell este o companie bine văzută, Michael Dell având de luptat cu Carl Icahn, un alt miliardar cunoscut pentru investițiile sale bine gândite.

Teoretic, toată lumea ar trebui să fie fericită. Acționarii vor primi contravaloarea acțiunilor deținute, iar Michael Dell va reveni la începuturi, așa cum a declarat că vede viitorul companiei sale. Problema este că piața s-a schimbat, iar Dell pare ușor în urmă cu adaptarea la noile cerințe ale consumatorilor. Așa că, am putea spune că greul de-abia acum începe.

via Bloomberg

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep