HomeFeaturedFocusO mașină îndrăgită în versiunea electrică: Volkswagen Golf Blue-e-motion EV

O mașină îndrăgită în versiunea electrică: Volkswagen Golf Blue-e-motion EV

volkswagen-e-golf

Asupra faptului că îmi este drag subiectul motorizărilor electrice, sau măcar hibride, nu mai încape urmă de îndoială. Acum sunt la stadiul la care încerc să conving cât mai multă lume că acest subiect nu este doar marketing, ci chiar reprezintă o alternativă viabilă pentru viitor. Și acum mă ajută cu un argument solid și cei de la Volkswagen.

Argumentul este reprezentat de una dintre cele mai populare mașini din toate timpurile, Volkswagen Golf, și de versiunea sa electrică, noul Golf Blue-e-motion EV. Care pare mai aproape de lansarea comercială. Aproape, în industria auto, însemnând un an, un an jumătate.

Și dacă nici cu Golf-ul electric nu sunteți lămuriți că o motorizare electrică merită luată în calcul peste câțiva ani, încerc câteva argumente mai convingătoare. Accelerație de la 0 la 100 km/h în zece secunde, 115 cai putere, o autonomie de 190 de kilometri fără încărcare, și o încărcare de 80% a acumulatorului în doar 30 de minute. Cât o „pișu-pauză” mai lungă! 🙂

La capitolul marketing, nemții punctează că este cea mai eficientă mașină din lume, cu un cost de doar trei euro pentru 100 kilometri. Și bineînțeles, lipsa de poluare. Dacă nici aceste argumente nu vă captează măcar puțin atenția asupra lui Volkswagen Golf Blue-e-motion EV, am un singur sfat pentru voi: luați autobuzul!

via Volkswagen

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep