HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9 SE anuntat oficial, un mid-range complet

Xiaomi Mi 9 SE anuntat oficial, un mid-range complet

Xiaomi Mi 9 SE

Pe lângă vedeta evenimentului, vârful de gamă Xiaomi Mi 9, producătorul chinez a mai prezentat o alternativă ceva mai accesibilă, care pare să fie mid-range-ul ideal. Xiaomi Mi 9 SE se numește eroul nostru, iar SE-ul vine de la Special Edition, a ținut să clarifice compania în comunicările oficiale.

Ca să rămânem în zona premierelor, la fel ca și la Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 712, care este asortată cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 sau de 128 GB.

Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9 SE păstrează câteva caracteristici interesante de la fratele său mai puternic. Are același ecran cu notch, dar de această dată ceva mai mic, de doar 5,97 inchi. Tot rezoluție fullHD+ și, din fericire, tot AMOLED cu senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în display.

Mai mult, se păstrează oarecum  și sistemul cu trei camere foto, dar și senzorul principal de 48 megapixeli. Este același senzor Sony IMX586, dar de această dată este cuplat cu un ultra-wide de 13 megapixeli și un un telephoto de 8 megapixeli. Camera foto frontală a rămas de 20 megapixeli, semn că nu s-au făcut foarte multe compromisuri. Evident, un așa set-up de camere foto este însoțit de o mulțime de funcții software care sunt sugerate de către un AI cu scopul obținerii unor fotografii cât mai reușite.

Xiaomi Mi 9 SE

Acumulatorul lui Xiaomi Mi 9 SE are o capacitate de 3070 mAh și știe și încărcare rapidă. Prețurile pentru acest telefon sunt cu adevărat atractive. 260 euro pentru versiunea cu 64 GB de memorie internă și 300 euro pentru cea care dublează stocarea. Sper să le vedem cât mai repede și pe piețele europene.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep