HomeFeaturedFocusApar imagini noi cu Android 4.4 KitKat: funcții noi și opțiuni extinse...

Apar imagini noi cu Android 4.4 KitKat: funcții noi și opțiuni extinse de personalizare

image

Google a reușit până acum să țină destul de bine secretul legat de următoarea versiune de Android denumită KitKat, dar se pare că situația începe să se schimbe. Deja știm multe despre Nexus 5 ce va rula sistemul de operare KitKat și începem să vedem și multe detalii noi despre KitKat.

Conform unui leak nou, avem ocazia să vedem și niște poze cu sistemul de operare. Sunt incluse opțiuni noi de plată direct de pe telefon (probabil conectate la Google Wallet), posibilități de configurare cu imprimanta, conectare Miracast (trimiterea de imagini wireless către display-uri externe) inclusă în sistemul de operare.

Vedeți mai jos niște opțiuni din aplicația de editare foto. Se pare că se vor putea genera și fișiere PDF din imaginile avute pe aparat. Aplicații noi vor fi livrate de la început: Drive, Keep și Quickoffice.

image

Android Device Manager, facilitatea de blocare remote a aparatului e activă la rândul ei.

image

Funcțiile sunt fără îndoială interesante, trebuie să le privim totuși cu precauție pentru că e posibil să vină dintr-o versiune beta și ca urmare să nici nu apară în forma actuală în versiunea finală de KitKat.

via androidpolice

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep