HomeFeaturedFocusMicrosoft nu va mai produce jocuri de Xbox One

Microsoft nu va mai produce jocuri de Xbox One

E oficial: Microsoft nu va mai produce jocuri pentru consolele Xbox One, însă va continua să aducă update-uri pentru sistemul de operare și jocurile existente.
E oficial: Microsoft nu va mai produce jocuri pentru consolele Xbox One, însă va continua să aducă update-uri pentru sistemul de operare și jocurile existente.

Dacă erau printre voi utilizatori de Xbox One care sperau ca următoarea generație de jocuri să ajungă și pe Xbox One, am o veste proastă: Microsoft a declarat că platforma Xbox One nu va mai avea jocuri noi.

“Am trecut pe Gen 9,” a spus șeful Xbox Game Studios, Matt Booty, într-un interviu pentru Axios.

La Xbox Games Showcase nu s-a făcut nicio referire la Xbox One, cine a văzut prezentarea a înțeles deja că Microsoft și partenerii au lăsat-o în urmă. Și dacă mă întrebați pe mine, e ceva normal: actualele cerințe legate de calitatea graficii și a sunetului nu mai pot fi redate pe Xbox One, asta e clar.

Probabil că mulți dintre voi s-au pregătit pentru acest moment – sau ar fi trebuit să o facă – vânzând Xbox One S/X și jocurile cât încă mai iau ceva bani pe ele. Dezvoltatorii de jocuri pe platforma Xbox se concentrează acum pe Xbox Series S/X, deși se zvonește că prima nu ar mai fi o chestie agreată din cauza faptului că Xbox Series S nu poate duce jocurile la 1440p cu 120fps, așa cum a susținut Microsoft la lansare.

Așa că singura opțiune pe care o au fanii Xbox este să treacă pe Xbox Series X, care în momentul de față oferă cea mai puternică platformă de jocuri. Se găsesc relativ ușor și prețul e comparabil cu cel al consolei Sony PS5.

După cum am spus și aici, până să văd demo-ul de Starfield eram convins că o să trec pe PS5. Acum mă mai gândesc …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep