HomeFeaturedFocusCONCURS: Fii spectator la Campionatul Mondial de Sport Electronic!

CONCURS: Fii spectator la Campionatul Mondial de Sport Electronic!

UPDATE: În ordinea numerelor de pe tricou, domnii (sau doamnele) Firica, Vlad Alexandru, Zondron, Silvia (am zis eu că sunt și doamne), The Trooper, Turnesol, Stefan, Roland, Un U și nelson sunt rugați să trimită un mail (obligatoriu de pe adresa folosită pentru comentariu) la cristi @ mobzine . ro pentru a putea intra în posesia invitațiilor. Acestea sunt în format electronic și se vor prezenta printate pentru accesul la Campionatul Mondial de Sport Electronic. Spor la cât mai multe premii pentru spectatorii noștri!

Sper că mai țineți minte de la ultima noastră discuție legată de această competiție, faptul că spectatorii aflați în sală vor putea câștiga premii în valoare totală de 7000 de euro. Cred că este un motiv suficient de puternic pentru a vă dori să fiți acolo. Asta dacă pasiunea pentru jocuri și pentru competițiile gameristice nu este suficient de puternică.

Așa că ne-am decis să vă oferim șansa de a câștiga una dintre cele zece invitații pentru câte două persoane, puse la dispoziție de organizatori, care vă perimit accesul la competiția care se va desfășura între 31 octombrie şi 4 noiembrie 2013, la Sala Polivalentă și va găzdui aproximativ 300 de gameri profesioniști din toate colțurile lumii.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să fiti fanii ai paginii de Facebook Mobzine si sa ne lăsați un comentariu la acest articol, în care să ne spuneți ce gen de jocuri preferați (strategie, actiune, shooter, simulator auto, simulator sportiv, RPG, MMO sau orice alt gen de jocuri). Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 30 octombrie, până în ora 12.00 și vor fi rugați să ne contacteze de pe adresa de mail folosita pentru comentariul la articol.

Mult succes!

11 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep