HomeFeaturedFocusDelta Six si dorul de Delta Force

Delta Six si dorul de Delta Force

Nu mai țin minte dacă v-am povestit în șirul de meu de amintiri din tinerețe, de perioada de gaming intensiv din redacția CHIP, într-o era în care abia descopeream internetul, iar rețeaua locală a redacției reprezenta un paradis „gameristico-entertainmentesc”! (PR-iști care vor să folosească acest termen rostit pentru prima dată de mine, sunt datori cu o bere J). Pe lângă titlurile consacrate ca Warcraft 2 și Broodwar, un moment de maximă tensiune dar și de distracție copioasă îl reprezentau partidele de team deathmatch la Delta Force.

Închipuiți-vă două echipe, fiecare formată din minim 4 jucători, toți aflați într-un open space, într-o liniște deplină, dar cu câteva seturi de boxe date aproape de maxim. Fiecare foc de armă răsuna înfiorător, cred că tresăreau și vecinii de la etajele de sus. Ei bine, de această perioadă mi-a adus aminte Delta Six, un controller pentru jocuri de acest tip, care arată croit parcă pentru acea perioadă. Chiar dacă nu reușesc să înțeleg cum se poate utiliza într-un joc dinamic, în care trebuie să te mai și miști, aspectul său m-a făcut să vă povestesc despre el. Aspectul și faptul că mi-a trezit niște amintiri plăcute.

Delta Six se apropie de producția în masă, campania sa de finanțare fiind aproape de succes. Așa că, asortat cu un preț decent, merită luat în calcul ca și cadou pentru perioada următoare.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep