HomeFeaturedFocusOppo intra pe piata din Romania cu o campanie de precomanda

Oppo intra pe piata din Romania cu o campanie de precomanda

Oppo Romania

O veste bună pentru fanii telefoanelor smart de calitate. Oppo intră pe piața din România cu o campanie interesantă de precomandă. Primele două terminale ale companiei pe care fanii de la noi din țară le vor putea cumpăra sunt Oppo Find X2 și Oppo Reno3 Pro 5G. Telefoane atractive, despre care am scris la momentul apariției lor oficiale.

Campania de precomandă se derulează de astăzi până pe 28 mai și propune și câte un cadou interesant. Cei care precomandă Oppo Find X2 vor primi cadou o pereche de căști wireless Oppo EncoFree, iar cei care vor achiziționa în această campanie un Oppo Reno3 Pro 5G vor primi un set de căști wireless Oppo Enco W31.

Pachetele promoționale vor fi disponibile pe website-urile oficiale ale partenerilor Oppo în România. Mai exact Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange și Vodafone.

Prețul pentru Oppo Find X2 este de 4899 lei, iar pentru Oppo Reno3 Pro 5G este de 3299 lei. Am verificat prețurile doar în oferta eMAG, nu știu dacă diferă în funcție de partener.

Sper să fie o campanie de succes pentru compania chineză, care să le dea și mai mult curaj. Telefoanele Oppo sunt terminale de calitate (vorbim despre o companie din top 5-ul global al producătorilor de smartphone), așa că sunt binevenite pe piața din România. Cu cât mai multe opțiuni sunt disponibile pe o piață, cu atât mai câștigat este consumatorul final.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep