HomeFeaturedFocusFujitsu Arrows Tab, tabletă Android cu recunoașterea amprentei digitale

Fujitsu Arrows Tab, tabletă Android cu recunoașterea amprentei digitale

fujitsu-arrows-tab

I-am văzut pe cei de la Fujitsu, prin modelul de smartphone Arrows A 301F, cum au folosit mult-discutatul în ultima vreme cititor de amprentă pe un Android. Este evident că a fost deschisă calea pentru folosirea acestui senzor pe telefoane, primul pas a fost mai greu.

Având în spate această experiență, Fujitsu folosește același senzor și pe o tabletă. Lucru mai rar întâlnit, dacă nu cumva în premieră. Fujitsu Arrows Tab, FJT21 ca să îi rostim tot numele, oferă suport multi-user pe baza amprentei digitale. Lucru extrem de benefic pentru familiile cu copii, care folosesc aceeași tabletă.

Nu este singurul aspect impresionant al acestei tablete. Ecranul de 10,1 inchi și rezoluție 2560 x 1600 pixeli, cu Gorilla Glass 3, ascunde în spatele său un procesor Snapdragon 800 cu o frecvență de 2,2 GHz, o memorie internă de 64 GB sau o cameră de 8 megapixeli și una frontală de 1,3 megapixeli. Chiar și conectivitatea LTE este interesantă. Din păcate, tot interesul dispare atunci când vedem că moștenește de la telefonul pomenit mai devreme și strategia comercială, care face destul de puțin probabilă vreo călătorie oficială în afara Asies pentru Fujitsu Arrows Tab FJT21. Păcat!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep