HomeFeaturedFocusPeste 1 miliard de căutări realizate cu TheFind.Îl folosiți pentru shopping?

Peste 1 miliard de căutări realizate cu TheFind.Îl folosiți pentru shopping?

image

Motorul de căutare TheFind, optimizat pentru oferirea de rezultate potrivite pentru toți cei interesați de prețuri și produse, a înregistrat de curând căutarea cu numărul 1 miliard. TheFind oferă rezultate relevante pentru tot felul de produse, de la pantofi și până la aranjamente de nuntă, practic orice e de vânzare e găsit și catalogat de TheFind. Aproape 100 miliarde de produse sunt catalogate, extrase dintr-o baza de date cu peste 500000 de magazine online și aproape 500 de milioane de produse.

TheFind folosește algoritmi similari Google, optimizați pentru acțiunile de cumpărare, fiecare căutare putând fi stocată pentru a oferi ulterior o experiență mai complexă și rezultate adevcate nevoilor consumatorului.

Din statistici, un tricou Chanel a fost cel mai căutat obiect în ceea ce înseamnă îmbrăcăminte. Pentru zona Kids and Family (copii și familie) al cincilea loc e deținute de așternuturi Batman Smile.

Încă nu am apucat să mă joc cu TheFind, dar de astăzi o să încep să caut rezultate relevante și cu el. Vă recomand și vouă același lucru – e timpul să mai ieșim din curtea Google.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep