HomeFeaturedFocusSquare Enix apeleaza la miracolul finantarii publice

Square Enix apeleaza la miracolul finantarii publice

Ne tot întrebam cât timp va dura până când o companie masivă va începe să apeleze la finanțare prin Kickstarter sau Indiegogo pentru propriile sale proiecte, ei bine, s-a întâmpla. Square Enix anunță inițiativa numită Collective. Nu! Nu e colectivizare, nu vă fie teamă. Este ceva cu totul diferit.

De acum înainte, orice studiou intern al Square Enix, de la Eidos la oricare a mai rămas deschis, poate să propună un proiect propriu, chiar și unul bazat pe o serie existentă din proprietatea Square Enix. Apoi pot pune acea propunere pe o platformă colectivă de feedback comunitar, iar cele mai populare idei vor avea parte de o rundă de finanțare publică prin Indiegogo.

Desigur, nu toate ideile vor fi publicate acolo, fiindcă Square Enix va analiza mai întâi ideile, pentru a se asigura că îndeplinesc anumite criterii, înainte de-a fi dezvăluite publicului. Este cam singura speranță pe care o mai avem de a vedea un joc Legacy of Kain adevărat sau Anachronox 2.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

2 COMENTARII

  1. nu te supara ca iti atrag atentia asa, dar Kickstarter sau alte platforme echivalente sunt crowdfunding care nu inseamna finantare publica. Finantarea publica este vanzarea de actiuni.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep