HomeFeaturedFocusUbuntu for phones gata de download pentru Nexus 4 si Galaxy Nexus

Ubuntu for phones gata de download pentru Nexus 4 si Galaxy Nexus

Odată cu anunțul oficial al disponibilității noii versiuni de Ubuntu pentru desktop și server – adică Saucy Salamander, Ubuntu 13.10 – sunt disponibile pentru download și imaginile de instalare a versiunii de smartphone pe Galaxy Nexus și Nexus 4, aparatele pentru dezvoltatori vândute de Google. Noile versiuni au incluse toate funcțiile (aproape toate) de care va beneficia sistemul de operare Ubuntu for phones plus recunoașterea gesturilor, salvarea pozelor în cloud etc. Și un set mai amplu de aplicații ce include Facebook și GMAIL.

Ubuntu for phones se instalează în locul Android-ului de pe Nexus 4 sau Galaxy Nexus și ca urmare rulează direct pe hardware și nu într-un layer de virtualizare. Asta înseamnă viteză, sau cel puțin ne dă speranțe că așa va fi.

Uitați mai jos cum arată noul build Ubuntu for phones pe Nexus 4.

V-am stârnit interesul și doriți să faceți propriile teste? Imaginile pot fi descărcate de pe site-ul oficial Ubuntu. Vă recomand să citiți cu atenție instrucțiunile de instalare de aici. Procesul de instalare merge lin și nu ar trebui să întâmpinați niciun fel de probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Problema este ca e un chin sa scrii in consola oferita de ubuntu cu toch, sa inteleg ca nu este inclusa consola si la telefoane?
    Sper sa se gaseasca o solutie practica pentru a grabi putin ritmul si la telefoane

  2. @Marian
    Imi pare greu să cred că vor mai ieși multe telefoane cu tastatură QWERTY de acum încolo. Dacă BlackBerry închide prăvălia nu știu cine va mai promova ceva în direcția asta.

  3. Eu sunt mare faun ubuntu, insa ar fi fost o reala incantare daca exista o oferta de genu’ si pentru telefoanele cu taste fizice, cele cu tastura query ca sa fiu mai exact dar avand in vedere situatia… ma gandesc va fi doar touch la un momendat ceea ce foarte trist.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep