HomeFeaturedFocusO noua familie smartphone invadeaza Europa

O noua familie smartphone invadeaza Europa

Este vorba despre familia Blade Q, de la ZTE, compusă din trei membri. Se poartă în această perioadă lansarea unei game de telefoane identice, doar cu dimensiuni diferite, pentru a acoperi toate preferințele consumatorilor. Ne-au arătat cei de la Archos cum se face, cu seria Titanium, pe care sperăm să o vedem și în România. Aceleași speranțe le nutrim și în cazul celor trei aparate de la ZTE, mai ales că intențiile comerciale ale chinezilor includ din start și Europa.

Familia smartphone Blade Q are în componența sa un model ZTE Blade Q Mini, un Blade Q simplu și un Blade Q Maxi (când văd cât de simplu pare, mă întreb oare de ce s-au chinuit cei de la HTC cu familia One atât de mult). Revenind la ZTE-urile noastre, în ordinea crescătoare, display-urile celor trei telefoane sunt de 4, 4.5 și respectiv 5 inchi. Automat, diferă rezoluțiile ecranelor și capacitatea acumulatorilor. În aceeași ordine crescătoare, avem de-a face cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și o baterie de 1500 mAh la modelul Mini, trecem prin 480 x 854 pixeli și 1800 mAh, iar modelul Maxi ne arată o rezoluție de 480 x 854 pixeli și un acumulator de 2000 mAh. Nimic care să te dea jos de pe scaun.

Restul parametrilor tehnici sunt identici în toate cele trei aparate. Un procesor dual-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, 4 GB de memorie internă, un Android 4.2, o cameră foto de 5 megapixeli sau slotul microSD ne lasă să ne facem o impresie despre această serie de aparate care, dacă vor avea niște prețuri cinstite (și ZTE nu prea a sărit calul din acest punct de vedere), au șanse să cucerească o anumită categorie de public. Așa că așteptăm cu interes și detaliile comerciale legate de seria Blade Q.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep