HomeFeaturedFocusOvermax Dual Drive II, tableta dedicata soferilor

Overmax Dual Drive II, tableta dedicata soferilor

Cred că deja devine un obicei pentru cei de la Overmax ca fiecare produs lansat, mai ales în zona de tablete, să fie cât mai bine croit pe nevoile unei anumite categorii. Și probabil că după IntuTab-ul dedicat vârstnicilor sau EduTab-ul adresat copiilor, s-au gândit să îmbunătățească oferta și pentru cei care petrec foarte mult timp la volan. Tocmai de aceea, lângă DualDrive Max II se așează acum surata mai mică (în ceea ce privește dimensiunea), dar mai completă, DualDrive II.

Punctul forte al acestui produs nu este reprezentat de caracteristicile tehnice, pe care le trecem oricum în revistă, ci de accesoriile incluse în pachetul inițial. Dacă din punct de vedere al specificațiilor, DualDrive II vine cu un display de 7 inchi și 1024 x 600 pixeli rezoluție, un procesor Cortex A9 dual-core de 1,6 GHz, o memorie RAM de 1 GB și un a internă de 8 GB, o cameră de 2 megapixeli și una frontală de 0,3 megapixeli, un acumulator de 2400 mAh, un Android 4.2, GPS, HDMI, sau slotul microSD, plusurile mari apar doar când vorbim de accesorii.

Pe lângă dongle-ul DVBT inclus în pachet, mai găsim în cutie o mini-antenă telescopică, un suport pentru parbriz, un încărcător pentru mașină, un adaptor MCX sau un suport pentru bordul mașinii. Completate și de câteva aplicații preinstalate, pentru navigație, televiziune și office. Produsul, care sper eu că v-a captat și vouă atenția, va fi disponibil din 20 decembrie. Deocamdată nu se cunoaște un preț, dar de îndatăce va fi stabilit, vi-l vom comunica.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep