HomeFeaturedFocusEyeOn Baby, un prim pas al D-Link in zona de supraveghere a...

EyeOn Baby, un prim pas al D-Link in zona de supraveghere a bebelusului

Proaspăt lansatul EyeOn Baby al celor de la D-Link merge clar în categoria de dispozitive de supraveghere si monitorizare a bebelușului. Orice umbră de îndoială asupra acestui aspect este risipită de posibilitatea de a folosi două nuanțe în schema de culori a camerei (bineînțeles roz și albastru deschis) sau de cele 5 melodii de leagăn preinstalate. Asta nu oprește un tătic cu apucături de spion să o folosească. Sau unul obosit, care vrea să adoarmă pe ritmuri liniștitoare. Credeți-mă pe cuvând, senzația este unică!

Produsul se evidențiază în comparație cu cele convenționale prin folosirea unei aplicații care transformă un smartphone sau o tabletă în device-ul de monitorizare pentru părinți, dar și în intrument de control al camerei. Deocamdată aplicația este disponibilă doar pe Android și iOS, fără vreo vorbă despre posibilitatea folosirii și pe Windows Phone. Monitorizarea temperaturii se face și printr-un led care își modifică culoarea în funcție de temperatura din cameră. Ceea ce mai este interesant, D-Link a încercat să poziționeze acest produs la mijlocul intervalului de preț pentru soluțiile de monitorizare existente deja pe piață. 580 de lei, ca să fim mai exacți.

EyeOn_Baby_Camera

Restul detaliilor, le aflăm direct de la producător:

EyeOn Baby, cu un design rotund şi prietenos. Aceasta oferă părinţilor posibilitatea de a monitoriza zi şi noapte camera bebeluşului cu o rezoluţie HD de cea mai mare precizie, prin intermediul unei aplicaţii pentru dispozitive inteligente. Camera inteligentă poate detecta sunete şi mişcări: părinţii vor fi notificaţi pe smartpone de îndată ce copilul se agită în somn sau plânge. Opţiunea LED de control al temperaturii le permite părinţilor să menţină o temperatură constantă în cameră. Iar, în cazul în care cântatul nu reprezintă un punct forte, camera preia această sarcină având opţiunea de a rula prin intermediul dispozitivului mobil 5 cântece de leagăn pre-instalate. Camera EyeOn Baby (DCS-825L) este cea mai recentă completare adusă portofoliului D-Link de produse şi servicii cloud: imaginile live transmise de cameră pot fi accesate prin Smartphone şi Tabletă (Android şi iOS) de oriunde, eliminând astfel necesitatea unui dispozitiv suplimentar, precum o unitate parentală. Cu acest dispozitiv, partajarea fotografiilor şi filmuleţelor cu familia şi rudele este ca o joacă de copii. De exemplu, bunicii îşi pot vedea nepoţelul de la distanţă. Camera EyeOn Baby este acum disponibilă şi în România.

Camera de supraveghere EyeOn Baby prezintă o diversitate de opţiuni care depăşesc capacităţile multor camere IP şi răspunde complet nevoilor părinţilor. Aceştia au posibilitatea, de exemplu, să îşi asculte copilul prin microfonul camerei. Difuzorul integrat le permite, de asemenea, să le vorbească copiilor pentru a-i linişti. În plus, camera rulează o selecţie de cântece de leagăn pentru copii prin simpla apăsare a unui buton sau folosind aplicaţia instalată pe smartphone sau tabletă, ajutând bebeluşul să adoarmă pe acorduri muzicale. Camera prezintă funcţia de repetare sau de oprire a cântecelor. Camera dispune şi de un LED care indică şi analizează temperatura din camera copilului, putând fi de asemenea folosită ca lampă de veghe. Dacă LED-ul este verde, atunci totul este în regulă. Dacă LED-ul arată culoarea albastră, temperatura camerei este prea joasă, iar daca arată roşu, temperatura este prea ridicată. Camera prezintă şi opţiunea de notificare: aplicaţia indică temperatura din camera bebeluşului şi îi anunţă pe părinţi în momentul în care detectează o mişcare sau un sunet, de exemplu dacă bebeluşul plânge sau are un somn agitat. Designul rotund şi prietenos al camerei EyeOn Baby poate fi personalizat cu ajutorul inelelor albastre şi roz interşanjabile.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep