HomeFeaturedFocusLG a lansat in Romania OLED-ul cu ecran curbat

LG a lansat in Romania OLED-ul cu ecran curbat

Săptămâna trecută, LG Electronics a lansat televizorul cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră în România. Televizorul va fi disponibil în rețeaua partenerilor selectați din intreaga țară, începând din această săptămână. Prețul recomandat de către LG pentru acest produs este de aproximativ 9000 de euro, cu TVA inclus. Chiar dacă am văzut OLED-ul curbat de la LG și senzația este incredibilă, decizia achiziționării acestuia este destul de dificilă. Dar cei care își doresc un living premium din toate punctele de vedere, au acum această variantă de a se evidenția.

„LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienților din România cea mai avansată tehnologie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un design curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începutul unei noi ere în ceea ce privește modul de vizionare în propria locuintă,” a declarat Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România.

Prin noul televizor cu ecran curbat OLED lansat astăzi în premieră în România, LG va stabili un nou standard pentru următoarea generaţie de televizoare. Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran currbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă. Cu un design extrem de reușit, televizoul LGOLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost  primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep