HomeGames ArenaDispare studioul Terminal Reality?

Dispare studioul Terminal Reality?

Ca de nicăieri vine vestea că studioul Terminal Reality a fost închis. Iar prin „nicăieri”, o să vă rog să înțelegeți că anunțul a venit de la un fost angajat ce jelea dispariția studioului de la care a plecat cu ceva timp în urmă. Un anunț oficial, o confirmare sau orice altă veste de la studio nu este disponibilă în acest moment. Așa că ne rezervăm dreptul de a păstra o rezervă asupra veridicității acestei știri.

Terminal Reality este studioul responsabil pentru numeroase jocuri de-a lungul veacului, precum primul Blair Witch, un Ghostbusters și probabil îl știți mai bine pentru seria BloodRayne. Studioul a mai realizat și acel joc The Walking Dead de-acum câteva luni, cel care n-a fost prea bun. Asta ar explica multe.

Cu închiderea studioului, dispare și cam orice speranță de-a vedea o continuare pentru Nocturne. Nu că Terminal Reality a dat semne în ultimul deceniu și jumătate că vor face o continuare adevărată pentru el (BloodRayne nu e unul), dar mai era speranța, firava, firava speranță.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep