HomeFeaturedFocusSa ne mai si distram: niste premii Darwin pe 2013

Sa ne mai si distram: niste premii Darwin pe 2013

image

Dacă încă nu știți fenomenul, premiile Darwin reprezintă un top al celor mai idioate (proaste, sărite de pe fix) specimene umane cu care s-a întâlnit lumea în anul curent. De-a lungul vremii am citit multe tâmpenii făcute de diverși – uneori stai să te gândești cât de puțină minte au unii – în ideea că merită să mai și râdem puțin la sfârșit de an, că tot e momentul retrospectivelor.

Named in honor of Charles Darwin, the father of evolution, the Darwin Awards commemorate those who improve our gene pool by removing themselves from it.

Premiile din 2013 sunt interesante, cu subiecte nu foarte diferite de cele din alți ani. De maximă prostie mi se pare întâmplarea de pe locul 2:

2. The chef at a hotel in Switzerland lost a finger in a meat cutting machine and after a little shopping around, submitted a claim to his insurance company. The company expecting negligence sent out one of its men to have a look for himself. He tried the machine and he also lost a finger. The chef’s claim was approved.

În traducere, ar fi cam așa: bucătarul unui hotel din Elveția și-a tăiat un deget la o mașină de tăiat. După ce s-a gândit puțin, omul a făcut o cerere la compania de asigurări să primească despăgubiri. Aia și mai deștepți, au trimis pe cineva să verifice întâmplarea, respectivul și-a pierdut și el un deget recreând scenariul.

Concluzia, bucătarul (chef) a primit despăgubirile cerute …

Puteți citi aici un clasament Darwin pe 2013.

Și dacă acum aveți chef să râdeți copios, intrați pe YouTube și dați o căutare după ”fail compilation 2013”. Rezervați-vă o oră ca să râdeți în hohote de cât de puțină minte au unii pe planeta asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep