HomeFeaturedFocusCum se folosește Magic Eraser pe iPhone

Cum se folosește Magic Eraser pe iPhone

Magic Eraser este un instrument din Google Photos care permite eliminarea informațiilor nedorite din poze. Până de curând a fost apanajul exclusiv al aparatelor Google Pixel, dar de câteva zile poate să fie folosit pe orice smartphone Android și Apple. Haideți să vedem cum.

În ideea că aveți niște poze care sunt stricate de diverse persoane și/sau alte elemente nedorite, aveți acum posibilitatea să le reparați instant. Soluția se numește Magic Eraser și e disponibilă în aplicația Google Photos.

Mergeți în App Store și descărcați Google Photos. Apoi conectați-vă cu contul Google și deschideți aplicația, selectați poza pe care vreți să o reparați.

Apăsați apoi butonul Edit și veți vedea că apare opțiunea Magic eraser. Clic pe ea și veți vedea că în mod automat vă propune să elimine câteva (dacă nu toate) dintre elementele nedorite. Dacă ceva nu este selectat, o puteți face selectându-le individual.

Acum apăsați butonul Eraser și urmăriți rezultatele. De obicei acestea sunt foarte bune, după cum se poate vedea în exemplul de mai sus. Magic Eraser este o funcție care în timp se va dovedi de mare ajutor.

Însă există o limită: Magic Eraser poate fi folosit pe aparatele non Pixel doar dacă aveți un abonament Google One – acesta este serviciul Google care vă oferă nu doar accesul la aceste instrumente avansate de editare a pozelor ci și opțiuni de stocare în cloud (100GB/200GB/1TB, în funcție de abonamentul ales) plus posibilitatea de a folosi un VPN dedicat.

Prețurile nu sunt chiar mari: 10 LEI/lună pentru 100GB, 14 LEI/lună pentru 200GB sau 50 LEI/lună pentru 1TB.

Abonamentele Google One pentru România.

Voi alegeți dacă merită să îl cumpărați și să beneficiați de Magic Eraser pe iPhone. Detaliile sunt aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep